Club van 50

De Club van 50 Euro is een initiatief van Herivvarda District Pipes and Drums. De club is opgericht om sponsorgeld in te zamelen voor de band Herivvarda. Deze inkomsten worden besteed aan doedelzakles en drumles en de aanschaf van uniformen en instrumenten.

De kosten voor sponsoring zijn slechts 1 maal per jaar minimaal € 50,00. U mag ervoor kiezen om een hoger bedrag te sponsoren. Indien gewenst kunt u na een jaar opnieuw toestemming geven voor de sponsoring en eventueel een nieuw sponsorbedrag kiezen, mits dit bedrag minimaal 50 euro is.
Natuurlijk is het ten alle tijden mogelijk om uw lidmaatschap van de Club van 50 op te zeggen. U zit dus nergens aan vast, de sponsoring wordt nooit stilzwijgend verlengd.

Wat krijgt u hiervoor terug?
Uw (bedrijfs)naam wordt vermeld onder ‘Club van 50 euro’ op onze website.
U ontvangt een uitnodiging voor onze open avond.
Tevens worden jaarlijks onder alle leden van de Club van 50 twee verlotingen gehouden met elk één van de volgende prijzen:
Een gratis miniband optreden. Datum en tijd worden in overleg met clublid en Herivvarda afgesproken.
Toegangskaarten voor de jaarlijkse doedelzakwedstrijden, de Continentals, voor 2 personen.
Deze actie geldt bij een minimum aantal van 10 leden binnen de Club van 50.

Wilt u lid worden van de Club van 50 om Herivvarda te sponsoren? Laat dan hieronder een berichtje achter. U kunt ons ook benaderen via onze website www.herivvarda.nl of via de mail: herivvardapipeband@gmail.com